Om Simply Gaming

Hvem er vi
Vision
Mission

Hvem er vi?

Simply Gaming ApS blev stiftet i 2020, og vores filosofi er at levere den bedste kvalitet af PC’er, der findes på markedet. Står du og mangler en computer i Odense, eller andre stedet i Danmark er vi til rådighed.  Vi vægter kundeservice ekstremt højt og vil i samarbejde med vores kunder, så vidt det er muligt, tilpasse vores PC’er så de passer til jeres behov.

Det er vores passion for gaming og hardware der er til grund for at vi har valgt, at starte dette projekt, og den passion kommer til udtryk i alt hvad vi foretager os hos Simply Gaming. 

Vi er i bund og grund en flok computernørder der elsker at rode med computere. Vi har det super sjovt når vi møder ind på arbejde hver dag, og det er drømmejobbet at få lov til at bygge computere og dele vores viden og passion med andre mennesker. 

Vi vil hellere end gerne dele vores passion og nørderi med dig. Tag derfor endelig et smut forbi værkstedet eller send od en mail

 Vision

Visionen er at vi vil have noget til enhver smag. Selvom du skal ud og købe din første PC eller har været aktiv bruger i mange år, så stræber vi efter at have noget til alle.

Lige meget hvilken ende af budget spektret du befinder dig i, så sørger vi for det er til en fornuftig pris, hvor der ikke bliver gået på kompromis med ydelse eller kvalitet.

Vi tror fuldt og fast på ærlighed og gennemsigtighed. Vi tager gerne dig med på værkstedet og lader dig være en del af byggeprocessen. Vi tager gerne telefoniske eller personlige møder for at kortlægge dine behov. Kun fantasien sætter grænser.  Kort sagt er der komplet åbne døre. Har du et behov, vil vi gøre alt for at imødekomme dem. Vi vil gøre hvad der skal til

Du er det vigtigste. Vi er først tilfredse når du er tilfreds. Vi tror fuldt og fast på konceptet, og vi vil gerne invitere dig med. 

Mission

Simply Gaming er opstået med det helt klare mål at servicere dig fra A til Z inden for PC gaming verdenen. Vi ved godt at det er et teknisk felt mange berører, uden at have viden om hvad der skal i en PC. Vi vil være den spiller på markedet, der leverer kvalitet kombineret med ærlig rådgivning. 

Vi er ikke interesserede i irriterende mersalgs-tricks. Vi kender alle sammen tankpasseren der altid spørger: “Skal du ikke lige have 2 Snickers med for en 20’er?”. Vi går rigtig meget op i at drive ærlig rådgivning, og i samarbejde med kunden, at finde frem til den rigtige løsning der dækker behovet. Vi er ikke interesserede i at sælge alt muligt gear som kunden ikke har brug for 

Vi brænder for at levere en service der gør, at vores kunder får den fedeste købsoplevelse. Vi vil tage kunden i hånden og gå de ekstra meter der skal til, hver gang, for at købsoplevelsen er i top. Der er ikke 2 kunder der er éns, og vi vil bestræbe os på, efter bedste evne, at levere personlig service der dækker lige netop dit behov

simply gaming